Tips voor fantastische nagels

Gebruik een nagellakremover zonder aceton. Kunstnagels kunnen niet tegen oplosmiddelen zoals benzine, thinner, terpentine, aceton enz. Moet u toch met deze middelen werken, draag dan huishoudhandschoenen. Dit geldt ook voor Antical, Cillit Bang, Blue wonder, Ajax schoonmaak middelen, Dasty (van Wibra), muggenmelk of vlooienbanden met DEET enz. Bij twijfel gewoon even handschoenen aantrekken.

Gebruik geen zonnebrandmiddelen met de volgende stoffen (emulgatoren) er in: dibutyl en of adipate. Dit lost uw kunstnagels op.

Gebruik uw nagels niet als gereedschap. Ontzie uw nagels zoveel mogelijk. Probeer de zijkanten van uw duim en wijsvinger te gebruiken bij bijvoorbeeld het open maken van deksels, het opmaken van het bed, de was in of uit de machine halen.

Als u uw nagels vaak stoot, is het verstandig om ze wat korter te (laten) vijlen. Bel even voor een afspraak en u kunt dezelfde dag nog terecht om uw nagels gratis wat korter te laten vijlen.

Knip te lange nagels nooit af met een schaar of nagelknipper, tang of wat dan ook. Vijl ze ook niet met een diamantvijl ("ijzeren vijl"). Uw kunstnagels zullen barsten, brokkelen of breken. Ook kunt u hierdoor uw eigen natuurlijke nagel onherstelbaar beschadigen. Gebruik altijd een goede kartonnen vijl voor uw kunstnagels.

Smeer minimaal één keer per dag uw nagelriemen en (kunst)nagels in met nagelriemolie om ze in goede conditie te houden. De olie legt een filter over de nagel, waardoor water geen kans krijgt uw nagels en nagelriemen uit te drogen. Vergeet uw vingertop onder de nagel niet.

Gebruik altijd een basecoat (basislak) voordat u nagellak opbrengt. Hierdoor voorkomt u verkleuring van uw (kunst)nagels. Bovendien verbetert basecoat de hechting van uw nagellak.

Gebruik op kunstnagels nooit een nagelverharder als basislak. Hierdoor kunnen uw kunstnagels splijten. Uiteraard kunt u een geschikte basecoat (basislak) van uitstekende kwaliteit in de salon aanschaffen.

Breng om de paar dagen een nieuw laagje topcoat (toplak) aan. Uw nagellak blijft langer mooi glanzen en uw nagellak zal minder snel slijten. Zo heeft u dus veel langer plezier van uw mooie nagels.

Als uw kunstnagels voor 1/3 deel zijn uitgegroeid, moeten ze bijgevuld worden. Door uw nagels op tijd te laten bijvullen, voorkomt u het scheuren en breken van uw (kunst)nagels. Dit geldt ook voor nagelversteviging.

Als uw kunstnagels regelmatig worden bijgevuld, zullen de tips er uiteindelijk af groeien. Uw natuurlijke nagel is dan zo lang geworden dat u geen tips meer nodig heeft. Ook dan kunnen uw nagels zo bijgewerkt worden dat u mooie, natuurlijke lange nagels behoudt.

Peuter of trek nooit aan uw kunstnagel. U kunt op die manier uw natuurlijke nagels beschadigen. Heeft u een probleem, bel even, dan kijken we samen naar een voor u geschikte oplossing zodat u niet meer hoeft te peuteren.

Het is aan te bevelen een onderhoudsset aan te schaffen zodat u zelf eenvoudig en snel uw kunstnagels kunt onderhouden.

Trek uw kunstnagels nooit van uw eigen nagels af. Dit kan schade veroorzaken aan de natuurlijke nagel. Uw nagelstyliste kan uw kunstnagels op de juiste wijze voor u verwijderen. Omdat het voor mij erg belangrijk is, dat het verwijderen op een goede manier gebeurt, verwijder ik uw kunstnagels gratis voor u. Bel wel even voor een afspraak.

Wanneer u vragen over uw (kunst)nagels hebt, kunt u altijd bellen. Laat eventueel een boodschap achter op het antwoordapparaat zodat u zo snel mogelijk terug gebeld kunt worden. En bedenk goed: domme vragen zijn de vragen die niet gesteld worden.

Het is zomer, dus zijn er weer volop muggen. PAS OP voor het effect van AUTAN MUGGENMELK als u kunstnagels draagt. Bij een van de klanten van een Magnetic collega krulden de kunstnagels eraf nadat ze zich met Autan had ingesmeerd. Ook gelnagels lossen op van muggenmelk met Deet, die te koop is bij de apotheek.

Lak uw nagels nooit in de zon. Door de warmte verdampt het oplosmiddel te snel en wordt de lak dik en stroperig. Het eindresultaat zal lelijk zijn en u een hoop extra werk zitten. Tijd die u vast liever aan iets anders wilt besteden. Lakt u regelmatig uw nagels? Vraag eens naar Soak Off Gel.

Veel mensen ontdekken door schade en schande dat handen en vooral voeten kunnen verbranden. Op de voeten moet een zonnebrandcrè me met een hoge beschermingsfactor aangebracht worden. Vergeet de onderzijde niet als u op het strand gaat liggen bakken!

Pas op met het gebruik van bruiningsversneller (Accelerateur de bronzage). Deze producten laten je kunstnagels in één uur geel worden, of je nu je handen goed hebt gewassen of niet. Dat geldt ook voor de nu zo populaire bodylotions met bruiningsversneller. Breng deze producten dus met handschoenen aan of pas goed op dat de creme de nagels niet raakt. Bij eventuele ongelukjes kun je proberen de creme direct met Nail Antiseptic te verwijderen. Nail Antiseptic is bij NailSpalon te koop in flesjes van 100 ml.

Het najaar brengt helaas vaak ook de onvermijdelijke verkoudheden. Bent u ook geveld door een virus? Neem dan eens een stoombad met een Pacific Pebble, de bruisbal uit de Magnetic Laguna serie. De eucalyptusolie en het hete water doen wonderen voor uw verstopte neus! Is uw verkoudheid weer verdwenen? Dan gebruikt u de Pacific Pebble s gewoon weer voor een heerlijk en welverdiend voetenbad. Pacific Pebbles zijn bij NailSpalon te koop in een verpakking van 25 stuks. Vraag er eens naar.