Soak Off Gel

De gekleurde Soak Off Gel wordt gebruikt om uw nagels wekenlang een mooie tint te geven. Soak Off Gel is een soort 'permanente nagellak' dus. Soak Off Gel is een flinterdunne gel die in vele kleuren te verkrijgen is. Van knal oranje of mooi aubergine tot een French Manicure of smaakvolle lichte glitter, het is allemaal mogelijk met Soak Off Gel.

Bent u de kleur die u heeft gekozen beu? Dan kunt u de Soak Off Gel er gewoon thuis eenvoudig zelf afweken met aceton. Uiteraard kunt u de Soak Off Gel ook gewoon laten verwijderen bij NailSpalon. En als u dat wenst kunt u dan gelijk een nieuw kleurtje kiezen waar u weer weken plezier aan zult beleven.

Soak Off Gel kan op uw vingernagels en teennagels worden gedragen. Op uw vingernagels blijft het 3 weken zitten. Op uw teennagels 6 tot 8 weken.
Soak Off Gel is te vergelijken met een nagellak. U heeft er alleen veel langer plezier van. Bovendien is Soak Off Gel onmiddellijk hard. Dus u kunt meteen uw sleutels uit uw zak halen zonder enig risico op deuken en krassen of andere beschadigingen. En net als nagellak is het mooi dun en ziet er absoluut niet uit als een kunstnagel.
Ook op Soak Off Gel kan er - als u dat wilt - een mooie Nail Art worden gemaakt.

Soak Off Gel kan zowel op natuurlijke nagels als kunstnagels worden gebruikt.

Wilt u meer informatie over Soak Off Gel en de mogelijkheden van Soak Off Gel? Neem gewoon even contact op, ik sta u graag te woord.

Magnetic Soak Off Gel