Prescription nails

Prescription Nails zijn full cover kunstnagels die speciaal gemaakt zijn voor mensen die allergisch zijn voor gel- of acrylnagels. Of mensen die deze nagels niet willen of mogen dragen vanwege hun werk in bijvoorbeeld de horeca of de zorg. Prescriptio Nails zijn ook uitermate geschikt voor mensen die mar tijdelijk kunstnagels willen dragen, bijvoorbeeld tijdens uw vakentie, bruiloft, feest of gewoon zomaar. Prescription Nails maakt gebruik van allergie vrije materialen. Een Prescription Nail nagel bedekt uw gehele natuurlijke nagel.

Prescription Nails lijken een heel klein beetje op de plaknagels die u ook bij de drogist kunt kopen, maar worden opgebracht door een nagelstyliste, want ze zijn uitsluitend voor professioneel gebruik. Toch zijn er ook heel grote verschillen tussen plaknagels en Prescription Nails, namelijk:

Verder is het belangrijk om te weten dat Prescription Nails naar mijn mening wel moeten worden gelakt of worden voorzien van Nail Art. Zo zien uw handen er binnen 1 uurtje prachtig en verzorgd uit. Uw eigen nagel wordt niet beschadigd en wanneer u de Prescription Nails wilt verwijderen, is dat in een (klein) half uurtje gebeurd.

Prescription Nails kunt u er eenvoudig af (laten) halen door ze te weken in een speciale vloeistof. Deze vloeistofpotten zijn zeker 5 a 6 keer te gebruiken kun je gewoon bij NailSpalon kopen. Prescription Nails hoeven niet nabehandeld te worden. Wanneer u ze niet meer wilt, haalt u ze er gewoon weer af.

Er zijn 128 verschillende maten Prescription Nails. Of u nu bolle of platte nagels heeft. Een nagelbijter bent of juist niet, er is voor iedere nagel een geschikte en passende Prescription nagel te vinden en dus zeker ook voor uw nagels.

Kortom: wilt u maar een enkele keer kunstnagels of gewoon langere of mooiere nagels? Bijvoorbeeld voor een bruiloft, feest, vakantie, de feestdagen enz.? Dan zijn Prescription Nails een uitkomst. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om Prescription Nails voor langere tijd te gebruiken. U krijgt dan elke 3 a 5 weken gewoon een hele nieuwe set nagels. Ook op Prescription Nails zijn bijna alle soorten Nail Art mogelijk.

Wilt u meer informatie over Prescription Nails? Neem gewoon even contact op, ik sta u graag te woord.