Pedicure

Zonder dat u zich het bewust bent zijn uw voeten de hele dag voor u in de weer. We vergeten ze eigenlijk de aandacht te geven die ze verdienen. In de zomer nemen we misschien eens een voetenbadje, maar de rest van het jaar werken ze hard voor ons zonder al teveel aandacht te krijgen.

Kies eens voor een ontspannende en verzorgende cosmetische pedicurebehandeling. Uw voeten zullen u dankbaar zijn en u zult verbaasd zijn van het resultaat. Het is een behandeling waar u zeker 4 tot 6 weken plezier aan zult beleven. Niet alleen mooiere en verzorgde voeten, maar ook een betere doorbloeding en dus meer comfort. En dat hebben uw voeten wel verdiend na al dat harde werken.

Een Wellness pedicure duurt 45 minuten en bestaat uit de volgende handelingen: Als eerste worden uw voeten en teennagels gedesinfecteerd. Dan krijgt u een voetenbad met o.a. etherische olie en verzorgende producten speciaal voor uw voeten.
Nu is het tijd om uw voeten en onderbenen uitgebreid te scrubben. Door het scrubben worden alle dode huidcellen verwijderd, uw eeltplekken worden zachter en de doorbloeding van uw voeten en onderbenen wordt verbeterd.

Vervolgens worden uw voeten nogmaals gedesinfecteerd en worden de nagelriemen rond uw tenen verzorgd en gemasseerd. Daarna worden uw nagels in vorm gevijld en gepolijst om een mooie natuurlijke glans te krijgen. Het polijsten zorgt er ook voor dat u sterkere nagels krijgt.

Uw teennagels worden gelakt. Met kleurlak of - indien u geen kleurtje wenst - met transparante lak. Op dit moment kun u, tegen meerprijs (zie prijslijst) ook kiezen voor een gekleurde gel of french manicure voor op uw teennagels.

Tenslotte worden uw voeten en onderbenen gemasseerd met een verzorgende crème. De massage zorgt voor een nog betere doorbloeding, een soepelere huid en spieren en een betere afvoer van afvalstoffen. En - ook niet onbelangrijk - het is heerlijk ontspannend.

Een Wellness "De Luxe" pedicure duurt 75 minuten en heeft als extra's:

Het eelt op uw hiel wordt verwijderd.
Voetenmasker.
Een paraffinebad om de bloedsomloop te stimuleren.
Een uitgebreide massage.
Een verkoelende crème of een deodoriserende crème tot slot.

Een pedicurebehandeling is inclusief een gratis persoonlijke vijlenset.