Nail Art

Er zijn heel veel verschillende manieren om uw nagels te versieren. De meest bekende en gebruikte manier is nagellak.
Als je verschillende kleuren lak met elkaar combineert, kun je al op een eenvoudige manier nail art maken.

Maar er zijn eindeloos veel andere manieren om nagels te versieren. Je kunt dit doen met verf, steentjes, piercings, keramiek, fimo, tape, veertjes, schelpen, gedroogde bloemen, glitters, stickers, gekleurde gel of acryl, marmeren en nog veel meer. eigenlijk teveel om op te noemen. van plat zoals nagellak tot 3D. En niet alleen stickers kunnen 3D zijn, maar zelfs bijvoorbeeld een konijntje is 3D.

Het één is wat minder arbeidsintensief dan het ander. En zoals u wel zult begrijpen is de hoeveelheid tijd die ik aan uw nail art besteed bepalend voor de prijs.

Op deze site, maar ook in de salon heb ik voorbeelden van nail art, zodat u een keuze kunt maken. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, kan ik u informeren over de benodigde tijd en prijs.

Veel mensen denken dat je (ingewikkelde) nail art alleen op kunstnagels kunt dragen. Dit is niet waar. Ook uw natuurlijke nagels zijn geschikt voor héél veel vormen van nail art. Informeer gewoon eens naar de mogelijkheden en u zult verbaasd zijn.

Nail art is mijn specialiteit geworden. De enige grens is je fantasie. Een kunstwerkje op een nagel, zeg nu zelf, iets leukers bestaat bijna niet.