Nagels Bijten

Deze pagina is speciaal voor u, de nagelbijter. U bent hier waarschijnlijk beland, omdat u ook wel eens mooie nagels zou willen hebben. Of omdat u misschien wel helemaal van het nagelbijten af zou willen komen.

Het is ook voor u, in nagenoeg alle gevallen, mogelijk om mooie verzorgde nagels te hebben. En – mocht u dat willen – uiteindelijk zelfs lange nagels te hebben. Speciaal daarvoor heb ik een nagelbijt–arrangement bedacht.

Uw eerste bezoek begint met een gesprek waarin ik u wat vragen stel over uw leefgewoontes (werk, medicijngebruik enz.) en waarin ik u informeer over de mogelijkheden. U krijgt dan een advies dat speciaal op uw situatie en nagels van toepassing is.

Dan is het tijd om mooie nagels te maken.
Als eerste zal ik uw nagelbed verlengen met gel of acryl. Of ik gel of acryl gebruik is afhankelijk van ons gesprek. Daarna maak ik een vrije rand. Die vrije rand kan gewoon een doorzichtige zijn zoals een natuurlijke nagel. Maar het kan ook een wit of gekleurd randje worden, dit heet een french manicure. Daarna volgt er nog een toplaag zodat uw nagel uiteindelijk één mooi geheel wordt. En als u dat wilt, niet van echt te onderscheiden is.

Omdat u geen lange nagels (meer) gewend bent, worden uw nieuwe nagels niet te lang gemaakt. Ze zullen niet of nauwelijks boven uw vingertop uitsteken. Bovendien breken uw nagels minder snel af als ze niet te lang zijn.

Elke keer dat u komt voor een bezoek kunnen we de nagels in overleg steeds een beetje langer laten groeien, als u dat wilt natuurlijk. En zo kunt ook u na verloop van tijd mooie lange nagels hebben. En met nog een beetje extra geduld kunt u die lange nagels gewoon van uzelf hebben, zonder verlenging dus.

Bij mensen die nagels bijten, groeien de natuurlijke nagels wat sneller dan normaal. Daarom is het belangrijk dat u regelmatig terug komt zodat ik uw nagels kan controleren en indien nodig kan bijwerken. Hiervoor brengt u in 4 weken tijd 5 bezoekjes aan de salon.

1e bezoek: intakegesprek, nagelverlenging, adviezen.
2e bezoek (na 1 week): uw nagels worden gecontroleerd en indien nodig bijgewerkt.
3e bezoek (na 2 weken): al uw nagels worden opgevuld.
4e bezoek (na 3 weken): uw nagels worden gecontroleerd en indien nodig bijgewerkt.
5e bezoek (na 4 weken): al uw nagels worden opgevuld.

Verder heeft deze aanpak als groot voordeel dat u bewuster met uw nagels bezig bent. Ook kunt u zo de neiging om te bijten beter onderdrukken en eventueel zelfs afleren. Verder moet u in deze periode ook 2 maal per dag uw nagels verzorgen met nagelriemolie. Ook dit helpt u om uiteindelijk het gewenste resultaat te bereiken. Tijdens uw eerste bezoek krijgt u vijlen en een flesje nagelriemolie mee, dat maakt onderdeel uit van het arrangement en is dus gratis.

Na uw 5e en laatste arrangement–bezoek gaan we de tijd tussen de afspraken langzamerhand steeds groter proberen te maken. De bedoeling is dat u zo snel als mogelijk is om de 3 weken een bezoek brengt om uw nagels op te laten vullen. Elke 3 weken uw nagels laten opvullen is normaal voor kunstnagels. De prijs voor een nabehandeling kunt u terug vinden in de prijslijst.

Het is een heel verhaal geworden, maar goed mooie en goed verzorgde handen zijn dan ook veel waard. Uw handen zijn immers een belangrijk onderdeel van uw visitekaartje. En ook voor úw handen en nagels liggen die mooie handen en nagels binnen handbereik.
Binnen 1 maand heeft u mooie en goed verzorgde nagels.

De kosten voor dit arrangement bedragen € 135,- Dit bedrag is dus voor alles dat hierboven wordt beschreven inclusied vijlen en nagelriemolie.
U kunt dit arrangement in 1 of 2 termijnen betalen. Tijdens uw eerste en eventueel tweede bezoek. Het in 1 a 2 keer betalen draagt er ook aan bij om mooiere nagels te krijgen. U heeft op die manier een stok achter de deur. En omdat het al moeilijk genoeg is om niet te bijten, is de prijs ook veel aantrekkelijker dan losse behandelingen.

Mocht u na het lezen van dit verhaal nog vragen hebben of aanvullende informatie willen, neem dan a.u.b. contact op. Ik beantwoord graag al uw vragen. Graag tot ziens bij uw eerste bezoek. En tot die tijd? Lekker doorgaan met bijten ;-)