Bruidsnagels

Op de mooiste dag van uw leven moet alles er perfect uitzien en tot in de puntjes geregeld zijn. Een jurk, schoenen, haar, make-up, bruidsboeket en nog veel meer. Alles om u op uw mooist te laten zijn voor uzelf en uw (aanstaande) echtgenoot. En bij de mooiste dag horen dus ook de mooiste handen.

Juist op uw trouwdag zijn uw handen veel vaker het onderwerp van belangstelling dan normaal. Iedereen wil uw trouwring bewonderen. En terwijl u uw handtekening zet zijn niet alleen alle ogen op u gericht, maar ook de lenzen van de fotocamera‘s.
Met diverse bruidsarrangementen zorg ik er voor dat u zich over mooie handen geen zorgen meer hoeft te maken.

Onze eerste afspraak zal zo ongeveer 6 tot 8 weken voor uw trouwdag zijn. Op deze dag voeren we een gesprek. Ik zal u veel vragen stellen. Over uw wensen natuurlijk, maar ook of u van stoer houdt of juist meer een romantisch type bent. Hoe ziet uw trouwring er uit? Wat voor een schoenen draagt u? En welke handschoenen? Hoe groot is uw budget? Kortom ik vraag u de hemd van het lijf. Zo kan ik ervoor zorgen dat u zich over van alles zorgen kan maken, maar niet meer over uw nagels, dat is vanaf dat moment mijn taak geworden. In goed overleg komen we tot een stappenplan tot aan 1 á 2 dagen voor uw bruiloft.
Deze dag krijgt u tips en adviezen voor handverzorging tot aan 2 weken voor uw trouwdag. Tevens krijgt u vijlen en olie mee om uw handen in topconditie te brengen.

Twee weken voor uw trouwdag brengt u weer een bezoekje. Dan laat ik u enkele speciaal voor u ontworpen bruidsnagels zien en beslissen te wat uiteindelijke ontwerp wordt. Ook krijgt u diverse laatste tips voor nog mooiere handen. Tevens krijgt u een Wellness "De Luxe" manicure.

De laatste behandeling die deel uitmaakt van het bruidsarrangement is 1 á 2 dagen voor uw trouwdag. Nu wordt alles uit de kast gehaald om u beeldschone nagels te bezorgen. Als u gekozen heeft voor nagellak krijgt u het flesje lak natuurlijk mee. Je weet maar nooit. Heeft u gekozen voor een kunstnagel dan krijgt u een tasje mee met daarin alle benodigde zaken en zelfs mijn mobiele nummer voor noodgevallen.

Als u zich op deze manier voorbereid op de mooiste dag van uw leven, zal u zeker succes oogsten met uw mooie handen en nagels!

Een persoonlijke vijlenset is uiteraard ook hier bij de prijs inbegrepen.

Zoals ik al eerder noemde, zijn er nog veel meer mogelijkheden. Het hierboven omschreven arrangement is het goedkoopste. Al uw (extra) wensen kunt u tijdens ons eerste gratis gesprek bespreken. De eventuele extra kosten kunnen we dan ook bespreken. Schroom niet om te vragen. Er kan heel veel en voor alles is een oplossing.

Een kleine tip: vergeet uw voeten niet. Een en een hele avond dansen en huwelijksreis op het strand wordt leuker met, mooie en goed verzorgde voeten.