Mijn naam is Dory en mijn bouwjaar is 1967. Ik ben de trotse moeder van 4 geweldige zonen. Vele jaren geleden liet ik bij mezelf een set kunstnagels zetten en zo begon mijn interesse in het nagelvak. Maar ja, u kent het wel, door mijn drukke gezin kwam het er op dat moment niet van.

Een paar jaar later ging ik op zoek naar een leuke bezigheid die te combineren was met mijn lichamelijke beperkingen en zo kwam ik weer bij het nagelen terecht. Ik volgde een Allround opleiding tot nagelstyliste en slaagde met vlag en wimpel. Ik had eindelijk mijn ding gevonden. mijn precisie, geduld, creativiteit en nog veel meer kan ik allemaal kwijt in mijn nieuwe hobby. En zeg nu zelf: wat is er nou leuker dan een nieuwe hobby ontdekken en van die hobby ook nog eens je vak te kunnen maken?

Ik ben nog lang niet klaar met leren. Ik wil graag op de hoogte blijven van alle technische ontwikkelingen binnen mijn vak en nóg meer nieuwe technieken leren. Het zal helaas niet zo snel gaan als ik zou willen, dat is het nadeel van een beperking. Maar er komen doe ik wel, het is veel te leuk en er is veel te veel te leren.

Dit jaar heb ik diverse Magnetic certificaten behaald waaronder Elektrisch Vijlen, Airbrushing, Stiletto Nagels en Bridge Nails. Er staan nog diverse cursussen in het najaar gepland.

Ik nagel bij mij thuis in een speciaal ingericht nagelkamertje. De nageltafel is speciaal op maat gemaakt, zodat ik lekker de ruimte heb. Voor mij is het ideaal om thuis te kunnen werken. Ik kan nu eenmaal niet lang zitten en doordat ik nu niet hoef te reizen, kan ik nóg meer tijd besteden aan het nagelen & co.

aangepaste nageltafel

Na verschillende merken te hebben uitgeprobeerd heb ik voor wat betreft de nagels gekozen om met Magnetic produkten te gaan werken. Ze werken fijn en zijn van uitstekende kwaliteit. Magnetic is een topmerk en dat garandeert u en mij een perfecte nagel.

Veel plezier op mijn website en graag tot ziens in de s(p)alon.